VOORLOPIG ORGANISEREN WE GEEN WORKSHOP EHBO BIJ BABY EN KIND (3h)

 

Workshop EHBO bij baby en kind

Workshop EHBO bij baby en kind

Workshop EHBO bij baby en kind

Weet jij wat te doen wanneer jouw kindje iets overkomt? Wil je graag zelfzeker worden en alle levensreddende handelingen bij baby en kind onder de knie krijgen? Neem deel aan de workshop EHBO bij baby en kind van Child Care Academy.

De workshop duurt ongeveer 3uur. Volgende thema’s komen aan bod: benadering van het zieke of gewonde kind, de werking van de hulpdiensten en nuttige telefoonnummers, geruststellen in kritieke situaties, reanimatie (volw-kind-baby) en gebruik van een AED, de veiligheidshouding, verslikking en verstikking, wondzorg & brandwonden, intoxicatie, neusbloedingen, trauma, insectenbeten, veel voorkomende ziektebeelden.

Iedere deelnemer ontvangt na afloop een syllabus en een attest van Kind en Gezin  (indien gewenst: geboortedatum doorgeven).

De workshop is praktijkgericht en interactief en wordt begeleid door een ervaren coach die professioneel actief is in spoedeisende hulpverlening. Eén van Child Care Academy’s troeven is de luchtige en entertainende aanpak die de coaches hanteren zodat het voor iedere deelnemer, ongeacht het profiel, een beleving wordt.

 

Wanneer en waar:

Voorlopig organiseren we geen cursussen

 

Inschrijving en info:

Inschrijven kan via mail of telefoon.

Deze workshop kost 40€ per persoon. De workshop gaat door vanaf 7 inschrijvingen.

Meer info over de vergoedingen vind je hier