WAT ZEGGEN DE MENSEN OVER ONS …

 

Onze vroedvrouw was goud waard en wij zijn haar eeuwig dankbaar. Zij gaf ons en onze kindjes de start die we nodig hadden. Niet voor niets sage-femme in het Frans; ze gaf ons alles wat we nodig hadden voor een veilige start voor, tijdens en na de bevalling. 

Kaat

Jullie geven zuurstof aan ouders. jullie zijn deel van het dorp, het netwerk dat men dan zo nodig heeft en zeker in deze huidige tijden vak zo klein is.

 

Evelien

De steun, het advies, de complimenten, het luisterend oor , de hulp, de tips, de tijd,… die wij reeds kregen en nog steeds krijgen van mijn vroedvrouw zijn gewoonweg van onschatbare waarde.

Annelien

Ik als mama ben jullie zooo dankbaar voor alle steun die ik van jullie gekregen heb. Ik weet dat ik altijd bij jullie terecht kan komen! Jullie zijn zeer belangrijk en waardevol in ons leven.

Busra 

Zo blij met de steun van mijn vroedvrouw na de geboorte van ons sterrenkindje.

Annelies

In onze prenatale sessie leerde we over meer dan enkel de uitdrijvingsfase of zuigreflex… we konden ook de fase na de geboorte bespreken. Mijn man bracht daar ineens de ‘chihuahua theorie’ op de proppen; je zou een kindje niet te veel mogen vastpakken of je zet een grootheidswaanzin in gang.. (lachend gezichtje) Gelukkig heeft onze vroedvrouw op voorhand het onderwerp hechting in de eerste 1000 dagen aangekaart en heeft mijn man zijn theorie nog kunnen bijsturen. Het heeft ons veel discussie bespaard! Wij zijn nu trotse draagzak ouders die ons kindje Felix co-reguleren in al zijn emoties

Soetkin

Ik ben jullie dankbaar voor het vertrouwen dat jullie me gaven als mama, zowel voor als na de bevalling. Mooie kraamtijden en borstvoedingsperiodes dankzij jullie toewijding en kunnen. 

Moira

Wij hebben enorm veel gehad aan de opvolging door onze vroedvrouw tijdens de eerste dagen/weken na de geboorte van ons zoontje. Dat is zo een kwetsbaar moment waarin jullie steun het nodige vertrouwen geeft en een antwoord biedt op vele vragen en ongerustheden waar je anders mee blijft zitten.

Celien

Dankzij jullie voelde ik me ondanks de pittige, niet te zeggen moeilijke, start echt gesteund om de mama te kunnen zijn die ik zo graag wou zijn. 10 jaar non-stop borstvoeding, mijn mooiste herinnering aan hun babytijd. Jullie zijn toppers!

Annemie

Ik heb heel veel aan jullie gehad toen ik 24u na mijn bevalling thuis kwam met een pasgeboren baby. Jullie ‘werk’ (al zie ik het meer als een passie, want je moet het maar doen om 24/7 beschikbaar te zijn) is onmisbaar voor vele pasbevallen vrouwen. Veel liefde voor jullie team! ♥

Melissa

Vroedvrouwen zijn nodig! Jullie hulp en steun zijn zo waardevol! Enorm bedankt… al zal bedankt nooit genoeg zijn om te omschrijven hoe dankbaar wij jou zijn! Zonder jou had ik mijn kinderen nooit zien opgroeien. 2 operaties en reeds 15 dagen verder op intensieve zorgen; maar jij hebt er voor gezorgd dat wij nog een gezin zijn! 

Joy

Ik heb nog geen seconde spijt gehad van het feit dat ik na een dagje ziekenhuis mijn ontslag eiste, omdat ik wist dat er iemand van jullie mij en ons eerste kindje zorgzaam zou begeleiden. 

Hadewig

In onze prenatale sessie leerden we over meer dan enkel de uitdrijvingsfase of zuigreflex… We konden ook de fase na de geboorte bespreken. Mijn man bracht daar ineens de ‘chihuahua theorie’ op de proppen: je zou een kindje niet te veel mogen vastpakken of je zet een grootheidswaanzin in gang.. 🙂 Gelukkig heeft onze vroedvrouw op voorhand het onderwerp hechting in de eerste 1000 dagen aangekaart en heeft mijn man zijn theorie nog kunnen bijsturen. Het heeft ons veel discussie bespaard! Wij zijn nu trotse draagzak-ouders die ons kindje Felix co-reguleren in al zijn emoties.

Soetkin