ZWANGERSCHAPSRELAXATIE

 

Zwangerschapsrelaxatie

kan je helpen om je zwangerschap, bevalling en kraamtijd met rust, vertrouwen en bewustzijn te ervaren

Zwangerschapsrelaxatie

is een moment om te ontspannen en genieten

ZWANGERSCHAPSRELAXATIE

 

Drukte, stress, spanning,… De zwangerschap kan best een hectische periode zijn. In deze relaxatiesessie(s) wordt stilgestaan bij de impact van die drukte en leer je hoe je aan de hand van relaxatie opnieuw tot jezelf kan komen en rust kan vinden.
Je maakt bewust contact met je kindje. Elke sessie leer je nieuwe ontspanningsmethodes zoals ademhalingstechnieken, geleide meditaties, massage,… Het is een moment om te ontspannen, te genieten en te focussen op jezelf en je baby. Deze relaxatiesessie(s) kan je helpen om je zwangerschap, bevalling en kraamtijd met rust, vertrouwen en bewustzijn te ervaren.

 Gezien de coronamaatregelen nog steeds van toepassing zijn, gaan deze sessies individueel door. Uiteraard is je partner mee welkom.

Het aantal keer dat we samen komen, hangt volledig af van jou nood. Dit kan varieren tussen 2-3 keer, dat steeds 1,5u in beslag neemt.

Van zodra het corona-gewijs opnieuw kan, gaat de zwangerschapsrelaxatie terug door in groep!

 

Wanneer en waar:

We leggen onze agenda’s even samen en zoeken naar een gepast moment.

De zwangerschapsrelaxatie zal doorgaan in de praktijk te Aalst.

 

Inschrijving en info:

Inschrijven kan via mail of telefoon.

Het inschrijvingsgeld: De mutualiteit betaalt ons gedeeltelijk via derdebetalersregeling. Daarnaast is er een stukje remgeld van 45€/sessie van 1,5u dat je zelf nog moet betalen. Hiervan krijg je een betalingsbewijs  via mail dat je kan indienen bij de hospitalisatieverzekering.